2012. december 31., hétfő

Rich and Famous 18.

Nina Ricci.

undefinedLáttam az orvosokat, amint az én életemért küzdenek. Nehéz volt elképzelni, hogy életben fogok maradni, azok után, amit mondtam.. De annyira küzdöttek. Engem, pedig mégis elragadott valami..

-Hello Nina! –hallok meg egy hangot, és hirtelen fel kellek, eddig egy ágyon fekszek, felülök.
-Hol vagyok? –pillantok körbe –És te ki vagy? –nézzem az előttem álló nőt.
-Hát persze.. Te nem ismersz, de én téged igen.. –mosolyodik el-, Akkor most bemutatkozom, a nevem Alfonsine Ricci. A nagyanyád vagyok. –a szavak sokkoltak. Soha nem ismertem a nagyanyámat, azt a nőt, aki az édesapámat szülte. Egy délutáni sétára indult, és soha többet nem tért vissza.. Akkoriban azt hitték, hogy elrabolták, öngyilkos lett, vagy el ment, ott hagyta apát, és a férjét.. Ám a nagyapa ezt soha nem tudta elképzelni.. Sokáig kereste a feleségét, egészen a haláláig..
undefined
Alfonsine. 
-Ezt.. Mégis hogy? És hol vagyok? –esek kétségbe. Hisz itt áll előttem az a nő, akiről legendákat zengtek.
-Nyugodj meg Nina! –lép egyet felém, és egyszeriben egy különös nyugalom hullám fog el –Semmi baj nem lesz, most itt vagy velem. A két világ közt. –Furcsa ezt hallani.. Mit keresek én itt? –zakatolt az első kérdés kicsiny fejemben.
-Miért vagyok itt? –kérdezek rá cérna vékony hangon.
-Mert segítségre van szükséged. Egyelőre küzdenek érted az orvosok, de már nem sokáig. Neked ez idő alatt döntened kell. Úgy, hogy jól figyelj! –figyelmeztet-, Van pár lehetőséged. Az első. Elfogadod a halálodat, azt, amit kértél, és innen tovább küldenek oda, ahová a halottak mennek. A második lehetőséged az, hogy meghalsz, ám újjá születsz egy másik testben. A harmadik pedig. Jól figyelj! Visszamész a földre, és szembe szállsz mindenkivel, ki vívód magadnak mások tiszteletét, és az leszel, aki mindig is lenni akartál, annak az embernek az oldalán, akit te választasz. De! Csak egy lehetőséged van, ki van jelölve számodra az a férfi, aki mellett megtalálod azt, amit mindig is kerestél, ha rosszul választasz, a büntetésed halál lesz! Nos. Ez némi kockázattal jár.. –hihetetlen. Van három lehetőségem. Három utat választhatok. Itt állok, és még sem tudom, hogyan döntsek, mi legyen a legjobb..

Nolan Ross.

Hallani, ahogyan újra és újra, újra élesztik a feleségemet, a világ legrosszabb érzése, soha senkinek nem kívánom. Én tényleg szeretem Nina –t, a magam saját módján, de szeretem!
Egyszeribe valami megváltozott oda bent, valami.. Halál vagy élet? –talán bármelyik én fellélegzek.. Vége ennek a rossz álomnak! Egyszeriben a doki ront ki, megkönnyebbülten jön felém.

-A feleségének leállt a szíve, de szerencsére sikerült stabilizálni az állapotát, az újraélesztés sikeres volt.
-Oh.. Istenem! –lélegzek fel –Ugye most már jól van? Minden rendben lesz? –halmozom el egyszeriben kérdéseimmel.
-Kérem, üljön le, és nyugodjon meg. A feleségét továbbra is altatásban tartjuk, ha az elkövetkezendő negyven nyolc órában minden rendben lesz, értem itt nem lesz szívleállás, az állapota javul, akkor felébresztjük! –küld felém egy halvány mosolyt.
-Nagyon köszönöm. –hálálkodok, majd útjára engedem.

Tehát az elkövetkezendő negyvennyolc óra kritikus lehet, de ha minden rendben, akkor felébresztik.. De mi van akkor, hogy ha károsodott, ha nem lesz a régi?
Túl sok minden forog kockán, ráadásul a szüleinek sem szóltam csak Kimi –nek, aki holnapra itt lesz, és tuti leszedi a fejem, és csak remélni tudom, hogy nem hozza magával azt a ficsúrt!

Emily Thorn.

Soha.. Soha nem szoktam imádkozni, ám most mégis kértem istent, hogy segítsen Nina –n, hogy legyen minden rendben vele, hogy vészelje ezt át. Ne legyenek következmények, és ha úgy adódna, válasszon, döntsön helyesen, és élje boldogan az életét. Ne szenvedjen többet!

Daniel egész nap mellettem volt, ami persze jól esett, de késő este hazaküldtem. Láttam rajta, hogy fáradt, és neki is szüksége van a pihenésre, illetve rábeszéltem arra is, hogy beszélje rá Nolan –t, hogy menjen ő is haza, hiszen rá is rá fér a pihenés. Tudom, hogy egész nap aggódott. De ma este haza kell mennie, ki pihennie magát, aztán holnap reggel újult erővel bejönnie!
 
Dan otthonról írt üzenetet, ami szerint nagy nehezen rá beszélte Nolan –t, hogy menjen haza. Egyszer az életben Nolan Ross hallgatott rám. Nagy nap volt ez ebből a szempontból, és másból is.. De az már a rossz dolgokra volt jellemző.
Fogalmam sem volt, hogy mikor engednek ki a kórházból, csak azt tudtam, hogy minél előbb ki akarok innen menni. Remélem holnap már a vizsgálatok, kimutatják mi bajom, és kezelésbe veszik –ha kell-, ha pedig nem, akkor kiengedhetnek innen!

Másnap reggel.

-Jó reggelt. –kép bemosolyogva Daniel, a kezében egy csokor virággal –Ezt neked hoztam drágám. –a virágot vízbe teszi, és az éjjeli szekrényemre teszi, majd megcsókol- Hogy vagy ma reggel? –kérdezi meg.
-Köszönöm jól, jobban, mint tegnap. –mosolygok rá- Nolan? –érdeklődöm.
-Mikor jöttem már bent volt. De jó jel, hogy átöltözve, tehát otthon volt. –veszi viccesre a formát.
-Nagyon vicces vagy. –nézzek rá komoly arccal.
-Oké –legyint- és te? Volt már orvos? Mondott valamit? –érdeklődik.
-Volt vizit, de még nem mondtak semmit sem, a labor csak.. –pillantok az órára- Csak tíz perce nyitott ki, az eredményeket, pedig mire felküldik.. –rázom meg a fejemet.
-Akkor várunk. –fogja meg a kezemet.

Nolan Ross.

undefinedAz este Daniel –Emily jóvoltából- haza zavart. Talán igazuk volt, fáradt voltam, és még most is az vagyok. De itt vagyok.. Magam sem tudom miért. Talán, mert ilyenkor ez az ember dolga, az hogy itt legyen, még ha semmit sem tud tenni.
Igen valószínűleg ez az ok. Én, pedig teszem, amit tennem kell, amit jónak vélek. Bármi is legyen az!
Nina még mindig ott fekszik azon az ágyon, csövekkel az egész testében.. Nem szép látvány így látni. Arca sápadt, és beesett, mint aki már jó ideje nem járt napon- mondhatjuk azt is, mint egy vámpír, úgy nézz ki- minden erőmmel azon vagyok, hogy jól legyen. Ám most semmit sem ér a pénzem.. Nem vehetek rajta sem boldogságot, sem egészséget. Ez fáj az egészben a legjobban! Ha tehetném, akkor minden pénzem oda adnám, csak látnám, hogy jól van, és boldog..

Dél körül rontott be maga Kimi Räikkönen az osztályra. Arcáról, mint mindig most sem, lehetett leolvasni semmit sem. Érzékelten. –talán ezt mondják rá, pedig lehet nem az..

-Hol van? –kérdez rá egyből, mire fejemmel csak a szoba felé bökök-, Bemehetek? –már ’kedvesebb’ hangnem. Mikor rám pillant, csak bólintok. Hagyom! Ő valaki az életéből.. Egy más életből.. Talán ő többet ér, mint én..

Kimi Räikkönen.

Mikor tegnap Nolan felhívott, és elmondta mi történt, elhatároztam, hogy oda megyek, azonnal! Mivel épp két verseny közt voltunk, így szerencsére tudtam utazni. Most nem érdekelt semmi, csakis Nina. Nem értem miért tette.. Miért akart öngyilkos lenni?
Rita elvette tőlem a gyermekemet, megöltem, és szakított velem.. Nem, mintha a baba halála után nem kívántam volna sírba!
Ám Nina.. Ő teljesen más, mint a nővére, és az élete is.. Ő sokkal több szörnyűséget élt meg, mint a nővére, és mindez idáig bírta, ám most valami mindkettőjüknél elszakadt, csak tudnám mi, és miért!
Eleinte nem akartam senkit sem hibáztatni, de önkénytelenül is elkezdtem.. Ha Sebastian- nak több esze lett volna, akkor ez a szegény lány nem feküdne ezen az ágyon, előttem.
Ha Nolan pedig kevésbé lenne annyira olyan, amilyen.. Mert erre a srácra szavak nincsenek! Akkor már minden teljesen más lenne!
Ez a két ember teljesen tönkre tette szegény lányt-, amiért rettentően haragszok Sebastian –ra is, és persze erre a Ross –ra is.

-Hé Nina. –fogom meg a kezét, és végig simítok rajta –Azt halottam, hogy ha beszélek hozzád azt hallod. Úgy, hogy ha hallasz, akkor arra kérlek hallgass meg! Szeretném, ha minél hamarabb felépülnél, és boldog életet élnél. Ne légy olyan, mint a nővéred, mert okod sincs tönkre tenni magadat! A saját életedért felelsz, és eddig minden rendben volt, ne akarj meghalni.. Nézz csak Rita –ra.. Nem csak magát, de a gyermekünket is tönkre tette, aki most meghalt.. –folyik végig egy – két könnycsepp az arcomon, még jó, hogy senki nem lát.

Nina Ricci.

Egész végig Alfonsine szavai jártak a fejemben aztán jön Kimi és.. Mintha mindaz amit mondott értelmet nyert volna.. 

Sziasztok. 
Ez lett volna folytatás, remélem tetszett.
Kommit tudjátok hová.! ;)
*És egy kis közlemény.. A tegnap este folyamán megírtam a történet befejezését, tehát 20+1 fejezet! 
Amit még a héten megfogtok kapni! :) 
És talán a hétvégére egy kis Love In The Alps is jut majd.. 
De jövőhéttől egész biztos az fog folytatódni, De már vannak új ötletek, tehát nem kell csüggedni. :D*
BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK.
xx. Mercii. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése