2012. december 30., vasárnap

Love in the Alps 8.


Nicky Hilton.
undefined 

2012. Szeptember 14. South Hamptons NY.

-Jól vagy? –lépek oda az előttem álló lányhoz.
-Remekül. –köhinti. Nem értem mire fel teszi ezt. Látszik rajta, hogy rosszul van, én meg csak rendes akarok lenni vele, mégis csak a rosszat kapom. Persze értem én. Nem viseli jól a mi vele, történik, és nehéz lehet neki.. De legalább ne lenne ennyire makacs!
-Abba hagyhatnád! Kedves vagyok, és segítek, erre ezt kapom! –nem kiabálok, még csak fel sem emelem a hangomat.
-Bocs, de.. Én ezt nem bírom! – sírja el magát újra, már sokadjára a mai nap folyamán.
-Hé shh.. Nyugodj meg! –lépek oda hozzá, és átölelem –Semmi baj nem lesz, már nem sokára vége lesz. Holnap megműtenek, és meglásd minden rendbe fog jönni! –simogatom a hátát.
-Szeretném, ha úgy lenne, ahogy mondod.. –kapaszkodik belém, és tovább sír. Már most tudom ezt is egy át sít este lesz, ahogyan az utóbbiak.. Mindez az örült ikertestvérem hibája, aki még csodálja is, hogy nem állok vele szóba ezek után! Amit Ana –val tett arra nincs bocsánat, ráadásul mikor felhívtam Lyn –t kijelentette, hogy nem tud ide utazni, mert neki dolgoznia kell.. A munkája fontosabb, mint a saját barátnője.. Szép! Ilyen egy barátnőt!

Lyn Hamilton.

-Kimi elég volt! –nevetek fel, már megint ő.. Ez a férfi az eszemet is elveszi, eszméletlen.. Ő csakis a tökéletes nőt látja, ezt.. Nem mást, mindezt látja bennem, pedig más is van. Nem érdekli a múltam, sem a jelenem, pedig nekem is vannak hibáim, és sötét dolgok, amelyek a múltamat beárnyékolják..
-Na még egy kicsit. –nyúl egy újabb falatért.
-El fogsz hízni! –nevetek fel.
-Ez csúnya volt! –kapja el a kezemet, és maga alá teper a kanapén.
-Oh kérem, bocsásson meg Mr. Räikkönen.. –a mondandóm végére, persze újra fel kuncogok.
-Mocskos nőszemély vagy. –hajol közelebb – de ez sem érdekel..- suttogja ajkaimra, majd megcsókol.
-Ezt nem kéne! –tolom el, mikor már a pólómat szedné le rólam.
-Miért? Még meddig várjak? –csattan fel egyszerre. Én, pedig nem ezt a Kimit ismertem meg.. Nem az a srác állt előttem, aki eddig..
-Tudod, mit itt van! Gyerünk! Fektess meg.. és mi lesz? Semmi nem fog változni Kimi, csak annyi, hogy lefekszünk! De, ha ez kell, itt vagyok! –állok elé, és én magam dobom le a pólómat. Meghökkenve figyel engem, és érzem, itt már az a bizonyos cérna nagyon, de nagyon vékony..
-Ne tedd ezt.. –sziszegi.
-A ’nagy’ Kimi Räikkönen csak nem beijedt? –nevetek fel, és elé lépve, egy csókra húzom magamhoz. Innentől pedig az események követték a másikat, már nem tudtam volna megállítani, ha akartam volna, de nem is akartam, ha neki ez volt a lényeg, tegye hát meg! És meg is tette, kiélvezte a helyzetet. Kimi Räikkönen elmondhatta magáról, hogy megfektetett.
Az aktus után a túl oldalamra fordultam el Kimi –től. Nem olt mondandóm hozzá.

-Nem élvezted? –halom meg a hangját- Szinte semmit nem tettél, olyan volt, mintha megerőszakoltalak volna.. Csak feküdtél alattam..
-Mit kellett volna tennem? -sziszegem- Te meg akartál fektetni, én meg hagytam. Kimi a szex semmit nem tesz.. Az csak van vagy nincs.. De te nem fogod megérteni, amiről beszélek, és tudod már nem is, akarom. Azt hittem, hogy majd veled más lesz, majd kaphatok valamit, de tudom.. Tévedtem! Most pedig kérlek, szedd össze magadat, és menj el! –parancsoltam rá, talán erősebben a kelleténél. Ez után a fürdőbe mentem, ahol magamra zártam az ajtót, és csak folyattam a vizet.
Pontosan egy órán át voltam a fürdőben –igen figyeltem az órát! – Ekkora Kimi már nem volt a szobában –szerencséjére – ám egy levél így is várt rám. Nem néztem meg mit írt. Nem voltam rá kíváncsi. Egyszerűen csak összegyűrtem, és bedobtam a bőröndömbe.
A régi érzések törtek fel belőlem, azt éreztem, hogy ott tartok, ahol voltam, újra hagytam magamat..

’-Na cicám minden rendben? –jön oda Billy, bűzlik a piától.
-Ig.. igen.. –hevesen bólogatóm –Minden rendben- remeg meg egyszer- egyszer a hangom.
-Akkor jó! –fogja meg a hajamat, és fel emeli a fejemet, hogy aztán durván megcsókolhasson.
-Billy.. Kérlek ne.. –csorognak a könnyeim.
-Megmondtam neked, hogy ha nem tartod be az ígéretedet ez lesz.. –nevet fel –És te cicám nem tartottad be, úgyhogy törlesztesz! –kacsint rám- Azok ott kint csak rád várnak! –lök meg és én máris a színpadon, találom magamat. Azt kell tennem, amit mondott, le kell vetkőznöm a férfiak előtt, közben ’szexi’ táncot kell lejtenem, hogy aztán majd a férfiak –amelyeknek tetszettem- kiélvezzék rajtam az örült vágyaikat. Mindezt, azért amiért nem tudtam rávenni apámat arra, hogy képviselje Billy –t a bíróságon, így majdnem börtönbe került, az utolsó percben mentették fel! Látom, ahogy Billy erősen pillantgat felém, közben két férfival beszélget. Már előre félek mi fog, történi.. A tánc után visszamegyek az öltözőbe, ahol már Billy vár rám.
-Egyre jobb leszel cicám. –mosolyog rám- Az a két férfi oda kint sokat fizetett nekem, hogy egyszerre ketten élvezhessenek téged! –simít végig testemen, belőlem, pedig ki tör a zokogás-, Remélem ezt nekik, nem akarod le vágni! –kiabál rám –Hagyd abba! –újra kiabál.. Nem érzem magamat jól, a fürdőbe sietek, és kiadom magamból a nagy semmit, ma még csak nem is ettem, inni is csak vizet ittam.
-Remélem, nem estél teherbe te cafka! –fog meg hajamnál fogva –Ugye nem? –lesz dühös.
-Nem.. –remegek a sírástól.
-Helyes! –mosolyodik el –Elég volta bömbölésből!- csattan a keze az arcomon. Egy pofon.
-Most pedig szedd rendbe magad, és készülj. –kacsint rám és magamra hagy.

Folyamatos hangulatváltozások, és a többi dolog, amit el kell viselnem. Ez Billy Hilton műve. Egy lecsúszott drogos, aki emellett elő szeretettel nézz az üveg fenekére. Azt, pedig még sem hagyhattam. Inkább szenvedek itt, és eltűröm, ameddig kell, de nem hagyom, hogy mást is bele rángasson ebbe az egész dologba. Ezért nem tudok ott lenni Ana Cristina mellett, akivel szintén mocskos dolgot tett! Gyűlölöm Billy –t, és amint alkalmam lesz rács mögé záratom! Erre megesküszöm!’

Ana Cristina Rivera Hill.
 
A tudat, hogy Sebastian ott volt mellettem, megvédet, és támogatott hihetetlen nagy boldogsággal töltött el. Reméltem, hogy ez így is fog maradni, hisz én tényleg szerettem ezt a srácot. Ezt, pedig már magamnak sikerült is bevallanom, ám neki még nem.
Nem voltam jó az érzelmeim bevallásában, világ életemben. Azok után, pedig amit Billy tett.. Seb volt az első férfi, akiben feltétel nélkül sikerült megbíznom, és nagyon reméltem, hogy ez így is fog maradni!
Ő volt valaki az életemben, egy olyan ember, akire szükségem volt! Már nem tudtam volna elképzelni az életemet nélküle..
Csodás érzés volt, minden reggel az ő karjai közt ébredni, vele lenni egész nap  nevetni vele, fogni a kezét, vagy épp csak ülni mellette. A tudat, hogy ő nem Billy, hogy ő nem fog bántani, reménnyel töltött el.
Van még olyan férfi, aki normális, nem bánt, velem van, megvéd, és szeret. Seb, pedig ilyen volt. A sorsnak, pedig rettentően hálás voltam, amiért megadta a lehetőséget az újra kezdésre, és a szerelemre, Sebastianra.. 

Sziasztok.
Hát ez lett volna a fejezet. Remélem elnyerte a tetszéseteket, és kapok hozzá pár kommit. :)
xx. Mercii. 

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Szóval már Lyn is benne van Billy mocskos játékában??? Ez nagyon nem jó :( Remélem azért Nicky-ről nem Billy-vel kapcsolatos dolgok fognak kiderülni ha egyáltalán neki is vannak sötét titkai.
    Ana Christina a kedvencem, nagyon bírom a lányt :)
    Már várom a folytatást ide is, meg a másik történethez is :)
    Puszi!

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Sajnálom,hogy az előző részhez nem írtam neked,de nem nagyon volt rá időm.Viszont,most visszaolvasva az előző részeket,rá kellett jönnöm,hogy nem hiába volt nekem Billy ennyire ellenszenves,már az elejétől fogva.Egy szemét,zsarnok...és még rengeteg olyan jelzővel tudnám illetni,ami nem tűrné a nyomdafestéket.Seb egy igazi angyal és ő az álompasi Ana-Cristina számára.
    Kimiben külön csalódtam.Hogy lehet ekkora bunkó,csak úgy ráveti magát Lynre,pedig várhatott volna még.
    Remélem igyekszel a folytatással,
    Puszi:*:*

    VálaszTörlés