2012. december 1., szombat

Andy és a Száguldás - Végszó.


Sziasztok! 
Egy igen laza nap után.. Nem is értem miért kellett iskolába menni.! -.-'
Összvissz hatan voltunk! xD 
Szóval itt is vagyok, és meghoztam a Befejezést, amivel LEZÁRUL a történet. 
Ha írtok komit leírnátok MI tetszett a legjobban a Történetben!? KI VOLT A KEDVENC SZEREPLŐ?
Előre is köszönöm. Jó Olvasást. :)
(A csillaggal jelölt évek 2012-től teltek el.!!!) 
xx. Mercii.


*3 év múlva*

Milyen az életünk egy babával? Ugyan olyan, mint volt. Most azt hiszem, még jobban szeretjük egymást, mint eddig. Sam, Ashton, és a mi gyermekünk, majdnem egyszerre nőnek fel. Boldogok vagyunk, és erre minden okunk meg van.
Sebastian 2013- ban megszerezte a negyedik Világbajnoki címét, majd a 2014-es idény nem valami jól sikerült neki, de azért ott volt a második helyen! Ám ebben az évben, 2015-ben újra világbajnok lett! Újabb két világbajnoki cím, azaz már ötszörös világbajnok, a férjem, a szeretőm, a szerelmem, a gyermekem édesapja.
A kislányunkkal folyamatosan kint vagyunk minden futamon, és szurkolunk az édesapjának. Veronica angyali kislány, és az édesapja a mindene, Roney egy boldog csalás szeme fénye!
Ashton –nak és Célia –nak kisfiúk született, aki az Andrew nevet kapta, Grace –nek és Sam- nek pedig lányuk született, aki a Daniela nevet viseli.
Heikki és Sonja pedig.. Nos ők ketten a se veled, se nélküled kapcsolatukkal, mindenkit kikészítenek, de attól még nagyon szeretik egymást.

*7 év múlva*

Roney a junior gokart bajnokságban indult el, ami mindenkit meglepett, de ahogy Ő mondta. Oda akar kerülni, ahol az édesapja van, oda, ahol az édesanyja volt, a Forma 1-be! Ehhez, pedig minden tehetsége meg van.
Három éve, pedig megszületett a második gyermekünk is, aki kisfiú lett, és a Scott nevet kapta. Őt ez az egész versenyzés dolog nem igazán érdekli, és mivel én Roney –val járok a bajnokság futamaira, Seb, pedig a Király kategóriában kép viselteti magát még mindig, ilyenkor Scott a nővéreméknél van. Már most tanítgatja Teddy, mert az, az ütő komoly jövőt jelenthet a számára. Egyáltalán nem csodálom, hogy a férjem még mindig ott van a Forma 1-ben, hisz már hatszoros világbajnoka a sportnak. Silver és Teddy kislánya, pedig már egy éves, és épp oly édes, mint minden kisbaba.

*10 év múlva*

Én magam három évre visszatértem a versenyzéshez, egy évre az Indybe, kettőre, pedig a Nascarba, mindhárom évem alatt én lettem a Bajnok. Büszke voltam magamra, hogy nem egy mai csirkeként, két gyerek után is tudtam nyerni!
Ám volt valami, ami fontosabb volt a versenyzésnél, ami miatt végleg ott hagytam a pályát, ez, pedig a harmadik terhességem örömhíre volt. 2022 Szeptemberében megszületett a harmadik gyermekünk, a második kislányunk Kiley.
Ekkor már Heikki is hajlandó volt beadni a derekát, és megkérte Sonja kezét, gyermekük még nem volt, véleményem szerint Sonja arra várt, hogy Heikki végre eljegyezze, mert neki ez volt a fontos. Ebből tudta, hogy Heikki komolyan gondolja vele, ténylegesen.
Az én Sebastianon ekkor már a Ferrari színeiben versenyzett, és újabb két világbajnoki címet zsebelt be, ezzel Michael rekordját is megdöntötte, nagyon boldog volt az öreg, hogy sikerült ezt elérnie Sebasnak. Silver rá tudta venni Teddy –t, hogy legyen egy második gyermekük is, aki ezúttal fiú lett, így van egy Sandra nevű lányuk, és Damien nevű fiúk.

*15 év múlva*

Roney tizenöt éves, és egyre feljebb jut, jelenleg az a célja, hogy bekerüljön a Forma 3-ba. Scott tizenkét éves, és a tenisz bejött neki, egyre jobb és jobb, ő is sorra nyeri a Junior bajnokságokat, amiért mi nagyon büszkék vagyunk rá. Kiley még csak öt éves, de már most tudni, hogy őt a sportok egyáltalán nem érdeklik.
Én, pedig csak nekik, a gyermekeimnek, a családomnak élek. Sam- nek és Grace- nek, Célia –nak, és Ashton –nak is megszületett már a második gyermekük, és Sonja is végre szült egy babát, és míg ő csak az elsőt, addig a nővérem a harmadik gyermeküket szülte, meg aki lány lett, és az Anna nevet kapta meg.

*21 év múlva*

Roney elérte a célját, a Forma 1-ben tesztpilóta, és már ez boldoggá teszi. Scott fiúnk az Európai, és Amerikai versenyeket is sorra nyeri, kiváló csillaga lehet a tenisznek.
Kiley mindene a tanulás, ő nem olyan, mint a többiek, de épp ezért különleges a számunkra. Sokat jár a testvéreimhez Amerikába.
Míg Silver és Teddy három gyermeket hozott össze, mi addig kettővel többet, mikor újra terhes lettem, már csak azért is gondoltuk, hogy miért ne, mert mindkettőnknek három testvére van, és mindig is nagycsaládot szerettünk volna, ami össze is jött, hisz a terhességemből nem egy, hanem két baba született, az ikrek, akik már négy évesek –Tiara és Rob.

*30 év múlva*

Úgy döntöttünk Sebbel, hogy alapítunk egy közös Forma 1-es, csapatott, aminek az egyik versenyzője a lányunk Roney lett, míg a másik pilóta, egy fiatal Német tehetség.
A lányunk már harminc éves, és mi sem vagyunk egy mai pár. Roney –nak van egy vőlegénye, akit még anno a Forma 2-ben ismert meg, de a fiú inkább a Rallyt választotta. Scott fiúnk a többszörös, Világ- Európa- és Amerikai bajnokteniszező, huszonhét éves, de már rengeteg sikert ért el. Nős, és nem is olyan rég született meg az első gyermekük, azaz nagyszülők vagyunk, borzasztó belegondolni, hogy repül az idő, és mi már milyen vénnek vagyunk!
Kiley húszéves, és ahogy azt elhatározta a Gimnáziumban, a Harvard Egyetemre jár, és Jogot tanul. Rob és Tiara, pedig a Svájc egyik legjobb Magániskolájában tanulnak.


Grace és Sam két gyermeke: A 30éves Daniela Clark, és a 22éves Loretta Clark, akik a versenyzői pályát választották maguknak, és az apjuk nyomdokaiba léptek, a motorversenyzést választották.
Heikki és Sonja csak egy gyermeket akart, valahogy ők sosem vágytak a nagycsaládra, egyetlen gyermekük a 15éves Thobias Houvinen.
Teddy és Silver, ők voltak azok, akik soha nem gondolkodtak a gyerekvállaláson, végül mégis lett neki, nem is egy, hanem három! Ráadásul, még egy közös terhességünk is volt!   Anna Montgomery (14); Damien Montgomery (20); Sandra Montgomery (26).
Célia és Ashton két fia, akik szintén a Sportot választották, bár ez egy ilyen család!
Andrew (Drew) Clark (30) Nascar versenyző. David Clark (25) Amerika Focista, a Dallas Cowboys csapattagja.

És végül a mi kis családunk..

Veronica (Roney) Clark – Vettel (30) Forma 1-es versenyző, menyasszony.
Scott Clark – Vettel (27) Teniszező, nős, egy gyermek.
Kiley Clark – Vettel (20) Harvard Egyetem Hallgatója.
Tiara és Robert Clark – Vettel (13) Svájci Magániskola tanulói.

Én sosem tudtam megbocsátani a szüleimnek, azt, amit velem tettek.. Tehát nem békültem ki velük, nem bánom, hogy a gyermekeim nem ismerik őket.. Hisz Ők nem is tudtak volna, igazi nagyszülők lenni.
 Az Én történetem is lezárult, boldog befejezést kapott, ahogy azt kellett.. 

undefined
Daniela Clark.

Loretta Clark. 

Thobias Houvinen.

Sandra Montgomery. 

Damien Montgomery.

Anna Montgomery. 

David Clark.

Andrew 'Drew' Clark. 

Veronica 'Roney' Clark - Vettel.

Scott Clark - Vettel, és családja.

Kiley Clark - Vettel.

Rob & Tiara Clark - Vettel. 





2 megjegyzés:

  1. Szia :)
    Hát nem is tudom mivel kezdjem :) Talán azzal, hogy sajnálom? Mert annyira kár, hogy vége ennek a történetnek, amit már százszor leírtam, de még mindig így gondolom és nem véletlen :)
    A kezdetektől olvastam Andy történetét és nagyon nagyon tetszett. Legjobban persze Andy karaktere tetszett, meg persze Seb is, de nagyon szimpik voltak a tesók meg itt ez a sok gyerek a végén :D
    Nagyon jó lett ez a végszó, tetszett Sebastian sikere (remélem, hogy igazából is hasonlóan fog alakulni a pályafutása :D) meg a gyerekeik élete, főleg Roney-é, akinek elég izgalmasan alakult a gyerekkora :)
    Csak annyit még, hogy remélem lesz még hasonló vagy még ennél is jobb történeted, mert ez nagyon tetszett és sajnálom, hogy vége :/
    Mostantól Ninára és Ritára várok :)
    Puszi^^

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Végre én is ideértem,kicsit sokáig tartott.Annyira aranyos vége lett,méltó befejezés Andy kalandos életének,pont e hiányzott a végéről.
    Nekem Erica karaktere volt a kedvencem,na meg persze a két főhős,viszont Erica volt a nagy kedvenc,mert bár nem indult rózsásan a viszonyuk Andyvel,a végére mégis nagyon jó barátok lettek.
    Sajnálom,hogy vége lett,de remélem lesz még jó pár lyen remek történeted.
    Izgatottan várom a Rich and Famous folytatását,remélem hamar hozod nekünk,
    Puszi:*:*

    VálaszTörlés