2012. október 2., kedd

Rich And Famous 1.

Sziasztok. 
Gondoltam meghozom az Andy és a Száguldás utáni fejezet Első - kis bevezető - fejezetét. 
Hogy mikor fogok ebből újat hozni, még nem tudom. :/
De remélem el fogja nyerni a tetszéseteket! 
xOxO. Mercii.


Svájc azért megfelelő egy híres ember számára, mert az embereket legkevésbé sem érdekli, ki a szomszédjuk. Az enyém állítólag valamilyen híres sportoló. Fogalmam sincs ki az, és nem is érdekel.. Ezért jó Svájc. 
A szomszéd nem jár a nyakadra, és Te sem az övére. Itt az embereket nem érdekli ki a szomszédjuk, vagy ki nem.. 
Természetesen itt is vannak kivételek. Az öreg hölgyek és urak  akik már ezer éve szomszédok és barátok. 
Ezért lakom én Svájcban. Szeretem a békét, és a nyugalmat. Már pedig az kell, ha Te vagy Nina Ricci! 
Nem vagyok én olyan hű, de híres, de vannak akik ismernek. Főként azok akik falják az újságnak nevezett szennylapokat, általában havonta kerülök címlapra valamilyen örültséggel, ami valójában nem is igaz. 
Egyébként nem vagyok valami nagy szám  És voltaképpen nem is én vagyok a gazdag, hanem a szüleim. Ők Eugénia és Michael Ricci. Apám annak idején disszidált, ott hagyta Németországot és ki költözött az Államokba. Jól tette. Hatalmas vagyonra tett szert,ott ismerte meg édesanyámat, aki a szüleivel lakott az Államokba, ő Osztrák volt. Azaz ízig vérig Német vagyok. 
Az Államokba születtem és egy darabig ott is laktunk, majd a család Svájcba költözött, és azóta is lakom. Persze már kirepültem a családi fészekből, a szüleim pedig Ausztriába költöztek. A nővérem is Svájcba lakik, vele lakom egy házban, ami voltaképpen egy Palota. 
A szüleink vették nekünk, szerintük fontos, hogy megkapjunk mindent, hisz nincs mire költeniük a pénzüket, azt a hatalmas vagyont. Itt az unokákra gondolnak. Szerintük ideje lenne az utódlásnak.. 
Ezzel az őrületbe tudnak kergetni. Már miért akarnék én huszonhét évesen gyereket?! 
Rita az idősebb, már harminc éves! Neki kellene szülnie és nem nekem.. Bár az ember fia, hogy akarjon gyereket, ha még párja sincsen.. 


~°°~

-Jó reggelt! -mosolyog rám a nővérem Rita, mikor leértem a konyhába.
-Neked is. -túrok bele a hajamba, és leülök a bár székre. 
-Kávét?!- nyújt felém egy bögrét, benne a gőzölgő koffeinnel. 
-Életmentő vagy!- veszem ki azonnal a kezéből a bögrét, és máris kortyolni kezdem a feketeséget. 
-Na és merre jártál az este, hogy ilyen fáradt vagy?!- pillant rám, miközben épp a reggelit készíti.
-Egy fotózáson, késő estig elhúzódott. -fintorodom el.
-Te szegény. Persze az összeg amit kapsz érte.. -nevet fel. Tudom, hogy igaza van, és más esetben vissza is vágnék, de jelenleg olyan fáradt vagyok, hogy el engedem a megjegyzését a fülem mellett.
-Mi lesz a reggeli? -kérdezem inkább meg.
-Amerikai palacsinta. -válaszolja, és elém tol egy tányérral.
-Imádlak. -pislogok rá. Egyből fel keltem! Amerikai palacsintával egyből fel lehet kelteni! 
-Na milyen?!- pillant rám, úgy öt perccel később, mikor már majdnem üres a tányérom.
-Isteni, mint mindig. Egyszerűen imádom. -mosolygok rá.
-Akkor jó. Na figyelj én megyek felöltözöm és utána megyek. -gyorsan bepakolja a koszos edényeket a mosogatógépbe, oda jön hozzám, és kapok egy puszit, majd fel megy az emeletre.

Miután én is megreggeliztem elpakolom a tányérom és bögrém, és fel megyek felöltözni, hiszen kezdődik a napom. 
Gyorsan lezuhanyzom, ki sminkelem magamat, át megyek a gardróbomba, és beállok a ruhák elé. Oda kint hét ágra süt a nap, jó idő van, hisz nyár van. Na akkor mit is vegyek fel!? 
Végül magamra kapok egy zöld virágmintás rövid nadrágot, egy fehér inget, pár kiegészítőt, a táskámmal a kezemben pedig távozóm.Oda lent még épp el kapom a nővéremet, aki épp akkor készül távozni.
-Hé! -kiáltok le neki, ő erre megfordul.
-Mond. -nézz rám.
-Úgysem tudnál el menni a kapuban állok. -adok magyarázatot. -Amúgy meg hova mész?! -kérdezek rá. 
-Csak el.. Egy barátomhoz. -titkolózik. Már egy ideje ezt csinálni. Nagyon nem akarja nekem el mondani, hogy hova vagy kihez megy.. Az egész úgy egy éve, két éve kezdődhetett. Finnországból jött haza.. Na azóta ilyen. 
-Ja jó. -válaszolom, és utána kilépek az ajtón. 
-Miért állsz mindig a kapu elé?! -rázza a fejét.
-Fogalmam sincs! -mosolyodom el, mert tudom ez idegesíti őt. Ahogy engem is, hogy nem mondja el hova szokott menni.. Mert mindig ezt csinálja! Magyarázatot követelek! Beülök a kocsimba és arrébb állok, hogy ki tudjon gurulni a Volvojával. 
-Ezer köszönt!- kiabálja ki az ablakon,majd int egyet és ott hagy engem. 
-Szia.. -suttogom magam elé. Vissza állok az eredeti helyemre, és megnézem a postaládát, mert Ő sosem szokta, csak pár levél van benne amivel vissza futok a házba. 
Kifelé jövet meglátom a szomszéd srácot, na Ő az a sportoló. Legalábbis állítólag az.. Nem igazán tudom. Szőke haját egy kék sapka fedi, de pont nem látom milyen minták vannak rajta, szemén napszemüveg, sportos ruhát visel. 
Rám néz, én pedig végig Őt nézem. Elmosolyodik én pedig vissza, majd mindketten beszállunk a kocsinkba, és elhajtunk más - más irányba.. Én jobbra, Ő pedig balra.. 

3 megjegyzés:

  1. Úúúú,nekem abszolút elnyerte a tetszésemet.Nagyon tetszik a karakterformálás és az,hogy ez megint más,mint amiket eddig olvastam.Én biztosan ezt is szívesen fogom olvasni,sőt kommentet is szívesen írok majd hozzá.
    Remélem hamar fogod tudni hozni a folytatást,mert kíváncsivá tettél ezzel a titokzatos eljárkálás dologgal és a szöszi szomszéddal.
    szóval csak siess,
    Puszi:*:*

    VálaszTörlés
  2. Szia :)
    Háát ide nem nagyon kommenteltem eddig, pedig Andy történetét az első fejezettől kezdve követem. De egyszer mindent el kell kezdeni :)
    Na hát Nina szimpatikus meg a nővére is, és a titkolózás még érdekesebb. Hm...Finnország és a szöszi,kék sapkás sportoló a szomszédból? Na vajon kik lesznek a fiú-hősök? :D Várom a folytatást! :)

    De egyszer még korábban írtad, hogy lesz egy új történet Andy után és az valamilyen kábszeres elvonókúrás téma volt. Azzal mi lesz? :)

    VálaszTörlés
  3. Szia!!
    Huha, ez megint csak nagyon szuperül kezdődik. Nem lehetne, hogy minél előbb jöjjön a folytatás??? Nagyon- nagyon- nagyon szeretném olvasni a továbbiakat. És kíváncsi vagyok, hogy a finn, illetve a szőke pasival mi is lesz pontosan!!
    Siess a folytatással kérlek!!
    Puszi

    VálaszTörlés